top of page
Tyrkia.no Colosseum Oba Alanya

THE COLOSSEUM

Vårt nye prosjekt! COLOSSEUM 5* er et utsøkt luksusprosjekt i Alanya med vakre grøntområder og flotte fasiliteter!

Nytt luksuskompleks av høy kvalitet i Oba i Alanya!


Velkommen til vårt nye kompleks av høy kvalitet og luksus! Vi er stolte av å ha skapt et unikt prosjekt, et høyteknologisk område som kombinerer funksjonalitet, bekvemmelighet og estetikk.

Colosseum er et splitter nytt kompleks som kombinerer de beste tradisjonene innen moderne design og arkitektur av høy kvalitet. Vi har skapt et utrolig vakkert og funksjonelt område som er designet for å glede og inspirere kundene våre.

Prosjektet vil bestå av fire boligblokker som vil imponere med sin eleganse og storhet. Prosjektets tomteareal blir på 6581 m2 med totalt 96 komfortable og moderne leiligheter med ulike planløsninger: fra romslige ettromsleiligheter til hageleiligheter med egen hage, som vil gi de beste forutsetninger for fritid og opphold, arbeid og underholdning. Vi har kun brukt materialer og teknologi av høyeste kvalitet for å skape et unikt utseende for prosjektet vårt, som vil bli et kjennemerke for byen Alanya. Prosjektet vårt har alt du trenger, slik at du kan slappe helt av og nyte atmosfæren i komplekset vårt.

Det er også et svært innovativt prosjekt som ble utviklet for å hjelpe investorene våre med å forvalte sine økonomiske ressurser så effektivt som mulig og oppnå gode resultater i sine investeringsstrategier.

Vi er sikre på at vårt investeringsprosjekt av høy kvalitet vil bli et av de beste stedene å investere i byen vår. Vi vil være glade for å se deg blant våre kunder og gjøre vårt beste for å hjelpe deg med å oppnå gode resultater i dine investeringsstrategier.

Vi er sikre på at Colosseum vil bli et av våre kunders mest kjente og foretrukne steder!

Byggestart: April 2023


Dato for ferdigstillelse: April 2025

Vi tilbyr alle våre kjøpere en rentefri avbetalingsplan for hele byggeperioden med en forskuddsbetaling på 40 %.
Basic Apartment er et lisensiert eiendomsmeglerfirma som vil hjelpe deg med å nå dine investeringsmål og være din pålitelige partner i Tyrkia.

Til sjøen 2.5 km Planløsninger: 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 Til flyplass 40 km M2  60-300 m2 Byggeår 2025

Skynd deg å kjøpe drømme leiligheten din med Tyrkia.no!

N12.jpg

Ta kontakt med oss i dag!

Vår kunnskap – din trygghet!
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
Tyrkia.no logo
bottom of page